Pt blat: 5 ouă, 70 g făină, 20 g amidon, 100 g maioneză, sare,piper, 75g unt, măsline negre rondele, pătrunjel

Pt umplutură: 450 g cr. Almete (smântână), 130g șuncă sisi, 1 ardei rușu, sare, piper

Mod preparare: Tăiem untul bucățele. Rondelele de măsline se lasă la scurs. Se toacă pătrunjelul mărunt. Se taie șunca și ardeiul.

Umplutura: Punem într-un bol cremă de brânză, adăugăm ardeiul, șunca, sare, piper, maioneză și amestecăm bine

Blatul: Mixăm bine 5 ouă până obținem o spumă apoi adăugăm untul, sare și piper și mixăm. În compoz rezultată adăugăm făina și amidonul. Tapetăm o tavă(24-38 cm) cu hârtie de copt, punem compoz, nivelăm, punem peste rondelele de măsline și ilizibil. Se coace aprox 10 min . Scoatem blatul pe un prosop umezit și rulăm.