Ingrediente: 15 linguri apă minerală, 7 ling. ulei, 2 ouă, 15 ling cu vârf făină, 1 praf copt, zahăr. v, dovleac, nucă, scorțișoară, zahăr esente
1)Se amestecă apa min, ouă, făină, prat copt, zahăr v. și se frământă până se face
un aluat mai vârtos.
2) se dă la rece 30 min
3) Dovleacul se dă pe răzătoare, se am. Cu zahăr(de după gust) se pune un
500 făină; 250g unt rece,4 gelben.; 200g zahăr fin. Coajă lăm.
Ptr. umplutură: 1 dovleac zahăr după gust, un cub unt: scorț, cuișoare,nucș
Am. Făina cu untul, ad gălb.,zah, și arome. Frăm. Și lăsați aluatul la rece.
Dați dovleacul pe răzătoare. Într-un cub de unt călit dovleacul până se înmoaie. Adăugăm zahăr după gust. A..(iligibil).