Blat: 6 ouă, 200 gr zahăr, 30 ml apă, 50 ml ulei, 20 g cacao, 8 lg. făină. 

Albușurile se bat spumă cu apă și pe urmă zahărul. Gălbenușurile se freacă putin cu uleiul, se pun peste albușuri, se amestecă și se amestecă cu făina amestecată cu cacaoa.

 Peste blatul însiropat, se pune jeleu de vișine: dintr-un borcan de visine mare, se strecoară vișinele și se completează cu suc, până la 400 gr. Se amestecă cu 150 g zahăr se pune pe foc, până se topeste zahărul și dă primul clocot și se dă deoparte. In această compoziție se amestecă 10 g gelatină, care se dizolvă cu câteva ling de suc cald. Când jeleul începe să se închege, se pune peste blat și se întinde 

Crema: 50 ml lapte, 150 g friscă, 100g zahăr pudră și 2 plicuri creme Ole de ciocolată se mixează până se face cremă și se pune peste jeleu.

Pt glazură. 400 ml suc de vișine împreună cu 2 plicuri tort gelee roșu se fierb 2-3 minute și caldă se pune peste tort.