TORT DIN CREMĂ DE ZAHĂR ARS

Ingrediente; – topim 150 g zahĂr în oala în care facem tortul. După ce se topeste zahărul, tapetăm oala pe margini, învârtind-o. Lăsăm la răcit timp în care preparăm crema. blatul: 

-pentru cremă avem nevoie de: 8 ouă întregi, 1l lapte.

Toate acestea se mixeaza bine de tot.

Pentru blat(facem in alt castron)

-5 ouă întregi, 1 cană de zahăr, 1 cană făină 

Preparare:

Amestecăne ouale cu zahărul cu mixerul, bine, bine de tot.

Turnăm în oala cu zahărul răcit pe margini întâi crema, apoi blatul. Se dau la focul cel mai mic timp de o oră, după care se scoate si se încearcă aluatul cu scobitoarea. Se lasă la răcit în oală, după care se introduce în frigider pâna a doua zi. Se răstoarnă pe farfurie.