Fursecuri cu crema de nuci

Crema:
6 ouă
300g zahăr
300g nuci
2 lingurițe rom sau vanilie
F…(ilizibil) spumă galbenușurile cu zahărul , adăugati nucile macinate, romul si vanilie apoi albușsurile batute spumă.
Aluat:
400g făină
250g unt
1 pachetel praf de copt
3 ouă
2 linguri zahăr
Gem de piersici sau căpșuni
Frămintași untul cu făina, praful de copt și 2 ouă.
Opriți ¼ din compoziție iar din reatul intindeți o foaie de mărimea tăvi pe care o coaceți la foc potrivit.
Pe foaia coaptă puneți gem , in strat egal de mărimea unei muchi de cuțit , apoi acoperiți cu cremă.
Din aluatul oprit faceti șuvițe supțiri, ungeți-le cu ou, pudrați-le cu zahăr și așezațile peste prajiură ca un grătar.Dați din nou tava la cuptor cu foc potrivit apoi cind s-a răcit tăiați fursecurile indiferite forme.