Cantităţi:
350 g făină
100 g unt
100 g zahăr
4 linguri smântână
1 ou
un vîrf cuțit bicarbonat stins, sare.
Se freacă făina cu untul se adaugă zahărul, smintina, oul şi bicarbonatul. Se frământă apoi se lasă la rece 30-40 min. Se fac 4 foi pe care le coacem pe dosul tăvi
Crema:
200g zahăr ars se stinge cu 100 g apă Separat se pun 3 linguri de faină 3 de zahăr şi 200 g lapte, se toarnă peste zahărul ars şi se fierbe până se îngroașă.
Se ia de pe foc şi se amestecă cu 00 g unt tăiat bucățele după care se ung foile şi se aşează una peste alta.
Glazură:
100 g zahăr
1 lingură apa
Se fierbe şi se adaugă o lingură cacao şi 50 g unt
Se toarnă repede peste prăjitură şi se lasă la ret care se taie