Foile
250 g unt (margarină)
1 pahar cu zahăr
1 ou
100 g lapte
1 linguriţă bicarbonat (stins cu lămâie)
vanilie
5-6 pahare de făină (cât cuprinde, să nu fie aluatul prea tare)
Se freacă untul cu zahărul, se adaugă oul, laptele, vanilia, bicarbonatul şi făina. Se face un aluat care se împarte în 3 bucăţi egale şi o bucăţică mai mică. Se coc 3 foi pe dosul tăvii apoi se coace o foaie mică tot pe dosul tăvii, dar se lasă până devine maronie, apoi se sfărâmă foarte fin.
Crema
100-130 nuci (eventual prăjite) şi măcinate
1 pahar zahăr pudră
vanilie
700 gr smântână
rom
Se amestecă smântâna cu zahărul apoi se adaugă aromele şi nucile. Se ung toate cele 3 foi şi deasupra se presară foaia mică. Se taie a doua zi câns s-a înmuiat.