Aluatul

140 g nuci

140 g zahăr

140 g unt

4 albușuri

90 g făină

coajă de lămâie

1 vârf de cuțit de bicarbonate

Untul se freacă spumă cu zahărul, se adaugă nucile măcinate, albușurile bătute spumă, făina, Praful de bicarbonate și coaja de lămâie, 1 vârf de cuțit de bicarbonat.

Untul se freacă spumă cu zahărul, se adaugă nucile măcinate, albușurile bătute spumă, făina, Praful de bicarbonate și coaja de lămâie. 

Se toarnă comp. într-o tavă unsă și tapetată cu făină. Când este aproape coaptă, se toarnă deasupra următoarea compoziție:

4 gălbenușuri frecate cu 140 g zahăr și vanilie. Se dă din nou la cuptor la foc mic până ce se usucă compoziția de deasupra.

Între timp se pregătește: 

70 g unt

1 lingură de miere

Se freacă cu 70 g zahăr, se adaugă 70 g nuci măcinate, 1-2 linguri cacao și puțin rom.

Cu această cremă se unge prăjitura fierbinte, se presară deasupra 70 g nuci tăiate cu cuțitul și se lasă până a doua zi când se poate tăia.