Foile
150 g miere de salcâm
3 ouă întregi
3 linguri de zahăr
1 praf de copt
Făină cât cuprinde
2 pahare de nuci măcinate
Crema
300 g smântână
1 lămâie
1 portocală
1 ciocolată amăruie
500 g zahăr
Se sparg cele 3 ouă întregi într-un cistron cu 150 g miere de salcâm, 3 linguri de zahăr, Praful de copt stins cu zeamă de lămâie sau oțet și cele 2 pahare de nuci măcinate, după care se amestecă totul bine și se pune la frigider, ținându-se până a doua zi.
A doua zi se amestecă cu făină până se face o coca potrivit de tare, care să se poată întinde ușor în foi, care se coc pe rând, la foc mic, pe fundul unei cratițe bine presărate cu făină.
Se pun pe planșetă și se lasă să se răcească.
Separate, se bate smântâna cu zahărul până devine pufoasă (nu prea tare să se taie) se adaugă picătură cu picătură zeama de la o portocală și o 12 de lămâie, iar la sfârșit ciocolată rasă. Se suprapun foile unse cu cremă, având grijă ca ultima foaie să fie bine unsă peste care se rade ciocolată, iar pe laturi se alternează pătrățele de ciocolată cu fructe zaharisite sau jeleuri.