într-o oală de 3 L se pun:

2 căni de zahăr

o cană de lapte

3 linguri de cacao

Toate astea se fierb în 1 – 2 clocote, se trage de pe flacără și imediat se pun 300 g margarină și se amestecă până ce se omogenizează. Din această compoziție se scoate o cană plină (tot aceeași cană cu care s-au pus celelalte ingrediente) și se pune deoparte la rece, iar la restul din oală se pune:

4 gălbenușuri, unul câte unul mestecând mereu

1 o cană și jumătate făină (nu prea îndesată)

1/2 praf de copt dizolvat

Albușurile bătute spumă cu 1/2 cană de zahăr și arome. Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu făină, apoi se toarnă compoziția și se coace la foc potrivit. După ce s-a copt se scoate tava din cuptor și cu lingura se pune deasupra toată compoziția din cană, apoi se presară nucă tăiată sau pisată, stafide și se dă la rece. Poftă bună!