1 cană ulei, 1 cană apă, 2 căni făină, 8 ouă întregi și 3 linguri de apă.
Se pune apa cu uleiul să fiarbă, când începe să clocotească se pune făina toată odată, se amestecă cu lingura și se dă la rece compoziția. Când s-a răcit, se pun pe rând cele 8 ouă (câte o lingură apă, până se pun toate cele 8 ouă).
Aluatul se pune într-o pungă tăiată la un colț și se pune în tava tapetată cu făină, bucățele din aluat sub formă de pișcoturi. Se lasă până se rumenesc și cresc, rămânând goale înăuntru.
Cremă:
1 1/2 kg lapte, 1 cană și 1/2 de zahăr, 9 linguri făină, 2 – 4 vanilie, 3 gălbenușuri.
Cele 9 linguri de făină, amestecate cu cele 3 gălbenușuri și cu lapte, într-o farfurie, până ce s-a subțiat. Laptele cu zahărul se pune la foc și când fierbe se pune compoziția cu făină.
Glazura:
4 linguri de cacao, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de apă, 1/4 pachet unt