ALUAT
350 g făină
un praf de copt
150 g unt
2 gălbenușuri
100 g smântână
CREMĂ
4 gălbenușuri
150 g zahar pudra
200 g nuci prăjite și măcinate
4 linguri cacao
vanilie
4 albusuri
Se pune într-un castron făină, sare, se amestecă cu untul, cu gălbenușurile și smântână. Se adaugă praful de copt stins cu suc de lămâie și mirodeniile. Se frământă bine până se încorporează ingredientele. Se taie aluatul în 2 și se întind pe el 2 foi. Între timp se pun gălbenușurile într-un castron și se freacă bine cu zahărul până se obține o cremă pufoasă. Se adaugă nucile măcinate , cacao, mirodeniile amestecându-se în continuare. La sfârșit se adaugă albușurile bătute spumă, amestecând ușor. Se unge cu unt o tavă, se pune o tavă de aluat peste care se adaugă crema din castron, se pune și cealaltă foaie și se bagă în cuptor unde se lasă la foc potrivit până se rumenește.