1 pahar și 1/2 de zahăr se pune într-o crăticioară de 1 kg și 2 linguri bune cu cacao. Într-un ibric se pun la fiert 50 g cafea măcinată cu o ceașcă de apă. Când este fiartă, se toarnă prin tifon în crăticioară, cu zahăr și cacao. Se dă la foc mic, mestecând să nu dea în foc.

350 g unt frecat într-un castron

150 g nuci tăiate și prăjite

300 g rahat tăiat cuburi

Când siropul a fiert bine, gros ca o smântână, se dă la o parte.

Într-o farfurioară, se bate cu furculița un ou întreg care se toarnă în siropul fierbinte, mestecând mereu. Se adaugă o lingură unt din cel frecat, se dă compoziția la rece, într-un vas cu apă.

Când s-a răcit, se pune câte o lingură în unt și se amestecă așa până se termină toată compoziția. Se amestecă nucile, rahatul, și se toarnă toată compoziția într-o tavă de chec și se dă la frigider.