Ingrediente:

1 kg brânză de vaci

1 plic budincă de vanilie “Cozmin”

250 ml smântână

6 linguri făină

6 ouă

200 g zahăr pudră

200 g stafide

1 linguriță praf de copt “Cozmin”

coajă rasă de la o lămâie

esență de vanilie “Cozmin”

esență de rom “Cozmin”

Modul de preparare:

Amestecăm apoi praful de budincă “Cozmin”, făina și Praful de copt “Cozmin” și omogenizăm.

Punem coajă rasă de lămâie, esență vanilie “Cozmin” și stafidele, care au fost înmuiate. 

La final adăugăm albușurile bătute spumă tare și amestecăm ușor cu o lingură de lemn.

Tapițăm o formă de copt rotunda cu hârtie de copt și turnăm ușor compoziția.

Dăm la cuptor la foc mic până se rumenește puțin deasupra.

Nu vă speriați dacă o să vi se pare că e încă necoaptă, la mijloc o să fie foarte moale însă se va întări.

Lăsăm să se răcească apoi o porționăm.