1/2 kg făină

250 g unt

20 g drojdie

4 linguri zahăr

3 ouă întregi

vanilie

1 borcan nuci prăjite

Umplutură:

250 g nuci măcinate

200 g zahăr tos

lămâie

Glazură:

8 linguri cacao

140 g zahăr

unt cât o nucă

lapte sau apă

Se face un aluat bine frământat care se împarte în 3 părți egale, se lasă să se odihnească 15 minute. Se întinde foaia, se unge cu marmeladă, nucile frecate cu zahărul, cu lămâie și cu marmeladă.Se lasă să se odihnească 30 de minute. Se pune la foc potrivit. După copt se lasă la răcit, se răstoarnă pe un fund și se toarnă glazură.

Glazură: se freacă cacao cu zahărul și puțin câte puțin lapte, o linguriță făină. Se face o pastă omogenă.

Când se ia de pe foc se lasă puțin, se punem untul și puțină lămâie.