Aluatul:
350 g făină
1 praf de copt
150 g unt
2 gălbenușuri
100 g smântână
Crema:
4 gălbenușuri
150 g zahăr pudră
200 g nuci prăjite și măcinate
4 linguri cacao
vanilie
4 albușuri
Se pune într-un castron făina care se amestecă cu untul, cu gălbenușurile și smântână. Se adaugă praful de copt stins cu suc de lămâie și mirodeniile. Se frământă bine până se încorporează ingredientele. Se taie aluatul în 2 și se întind 2 foi. Între timp se pun gălbenușurile într-un castron și se freacă bine cu zahărul până se obține o cremă pufoasă. La sfârșit se adaugă albușurile bătute spumă, amestecându-se ușor.
Se unge cu unt tava, se pune o foaie, apoi se adaugă crema și se acoperă cu cealaltă foaie. Se bagă în cuptor la foc potrivit și se lasă până se rumenește.