(vedeta caietului! Aceasta prajitura fantastica am facut-o la examenul de diploma de bucatar ornata cu flori de salcam si capsuni de sezon)
DRY
1 cup wheat flour
One Cup white flour
half a cup cocoa powder
1 ½ key spoon baking soda
1 ¼ cup powdered sugar
½ tea spoon salt
WET
1.5 cups lapte vegetal
1/3 cup chocolate chips
14 cup oil
1 tsp vinegar
1.5 Vanilla tsp
3 tbsp maple sirup or honey
GLAZE
½ cup non Dairy Milk
1/3 to ½ cup powder sugar
2/3 cup chocolate
½ tsp vanilla extract
¼ cup peanut butter
Preheat oven to 176 gr
CAKE
- Într-un bol se amestecă ingredientele uscate.
- Wet: încălzim o cană de lapte cu ciocolată plus restul ingredientelor umede plus jumătate de cană de lapte
- se amestecă uscat umed
- se unge o tavă
- se dă la copt la 176 ° pentru 32 34 de minute și se lasă la răcit alte 10 minute
- se adaugă glazura
GLAZURĂ
Se încălzește lapte, cu zahăr apoi cu ciocolată. Se Adaugă vanilie peanut butter și se lasă la frigider 2030 de minute apoi se întinde pe toată prăjitura la final.