Alimente și cantitățile pentru 6 porții:
Carne de iepure 1,000kg
Păstârnac 0,100kg
Ceapă 0,150kg
Smântână 0,080kg
Sare 0,030kg
Leuștean 0,030kg
Morcovi 0,100kg
Pătrunjel (rădăcină) 0,100kg
Borș 1,000l
Făină 0,040kg
Piper 0,001kg
Mod de pregătire: se curăță carnea de vine și pielițe, se spală, se opărește și se marinează 10 ore în: oțet, foi de dafin, sare, cuișoare, ceapă, morcovi, țelină (felii) și vin, după care se strecoară, se șterge și se pune la foc în 2 l de apă rece cu sare. Când carnea este aproape fiartă se adaugă zarzavatul tăiat mărunt și ceapa (fideluță). La sfârșit se bune borșul fiert separat, se potrivește de sare și de piper și se toarnă făina desfăcută cu smântână. Se lasă la clocot mic 10 minute. Se servește cu leuștean tocat mărunt deasupra.