Luăm 25 gr. drojdii, jumătate ceașcă lapte, 2-3 bucățele zahăr, le frământăm și le punem la dospit. După ce au dospit facem plămădeala în modul următor: luăm 2-3 linguri de făină, le opărim cu lapte, turnăm peste ea drojdiile, un ou, puțină făină, puțin lapte, batem foarte bine și o punem la dospit. După ce plămădeala a dospit o punem într-un vas unde avem făină, 5 gălbenușuri de ou frecate cu zahăr și spuma albușurilor. Începe a frământa, punând laptele, sarea trebuitoare, frământând mereu. Punem apoi și unt cca 200 gr, frământând ca un ceas, până aluatul face bășici, apoi îl punem la dospit. După ce a dospit luăm câte puțin din aluat, îl muiem în unt, îl presărăm cu migdale sau nuci pisate și le punem într-o formă unsă cu unt. Tot astfel le punem una lângă alta, deasupra alt rând și tot astfel până terminăm aluatul. Punem apoi forma la căldură să crească și când a crescut le dăm în rolă să se coacă.