250 g faina

75 g margarina

100 g zahar

1 lingura cacao

1 lingurita ammoniac stins cu 50-60 ml lapte

1 ou intreg

1 lamaie (coaja si zeama)

Din ingredientele de mai sus se face un aluat care se imparte in 2 foi si se coc separate pe fundul tavii. Apoi se face un blat din:

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina

Crema: 1 l lapte, 250 g zahar, 5 linguri pline cu faina, dizolvate in lpate rece. Se amesteca si se fierb in oala de lapte cu aburi; 1 pachet unt (margarina), 2 plicuri zahar vanilat se amesteca cu ciulamaua rece. 

Pe una din foile cu cacao se pune jumatate din crema, pandispanul si restul din crema, apoi a 2-a foaie cu cacao. Deasupra glazura din 100 g zahar, 3 linguri apa, 2 linguri cacao, unt cat o nuca.