– 1/2 cană lapte
– 1 pachet de unt (margarină)
– 1 1/2 cană făină
– 4 linguri cacao
– 1/2 pachet praf de copt (bicarbonat)
– 2 căni zahăr
– 4 ouă
Laptele, zahărul și cacaoa se pun la foc apoi se adaugă untul tăiat în bucățele. Când s-a topit unutl se ia de pe foc și se lasă la răcit. Din această compoziție se oprețte 1/2 cană. Când s-a răcit se pun pe rând cele patru gălbenușuri amestecând mereu, după care se adaugă făina.
Într-o farfurie adâncă se bat cele patru albușuri spumă după care se înglobează în compoziție amestecându-se mereu. Toată compoziția se toarnă într-o tavă care a fost unsă cu unt și tapetată cu făină.
Se coace la foc potrivit. După ce s-a copt (cca. 45′) așa fierbinte se toarnă jumătatea de cană lăsată în așteptare din prima parte din compoziție și apoi se lasă să se răcească.