– 1/2 cană lapte

– 1 pachet de unt (margarină)

– 1 1/2 cană făină

– 4 linguri cacao

– 1/2 pachet praf de copt (bicarbonat)

– 2 căni zahăr

– 4 ouă

Laptele, zahărul și cacaoa se pun la foc apoi se adaugă untul tăiat în bucățele. Când s-a topit unutl se ia de pe foc și se lasă la răcit. Din această compoziție se oprețte 1/2 cană. Când s-a răcit se pun pe rând cele patru gălbenușuri amestecând mereu, după care se adaugă făina.

Într-o farfurie adâncă se bat cele patru albușuri spumă după care se înglobează în compoziție amestecându-se mereu. Toată compoziția se toarnă într-o tavă care a fost unsă cu unt și tapetată cu făină.

Se coace la foc potrivit. După ce s-a copt (cca. 45′) așa fierbinte se toarnă jumătatea de cană lăsată în așteptare din prima parte din compoziție și apoi se lasă să se răcească.