Luăm zahăr și făină cât greutatea a 5 ouă. Batem ouăle într-un vas, apoi începem a pune câte puțin din zahăr bătând mereu. După ce zahărul s-a terminat începem a pune făină tot câte puțină punând și răsătura de la o lămâie. Luăm fundul de la forma de tort, o ungem cu ceară, punem puțin din compoziție, o întindem cu cuțitul potrivind să fie tot una de groasă. O dăm apoi la cuptor observând ca cuptorul să nu fie prea fierbinte, și când s-a copt o desprindem încet cu cuțitul ca să nu se rupă. Tot astfel facem cu toate foile căutând să le facem cât mai subțiri posibil.
Crema o facem astfel: luăm 4 batoane de chocolată, le muiem cu un pahar de lapte într-o tingire* pe foc, se mestecă mereu punând 3 gălbenușuri de ou și 250 gr zahăr, mestecând mereu până se îngroașă, apoi luăm vasul de pe foc, îl punem în alt vas cu apă rece bătând până se răcește. După ce s-a răcit, luăm unt cât greutatea a 5 ouă, îl frecăm foarte bine până se albește apoi îl amestecăm cu crema mestecând mereu. Așezăm pe o farfurie punând câte o foaie ungând-o cu cremă atât cât foaia e de groasă, făcând astfel până isprăvim foile și crema. Facem deasupra o glazură foarte fină de zahăr ars, și când voim să-l tăiem, înfierbântăm înainte cuțitul.