400 g făină

250 g unt

1 pachețel praf de copt

3 ouă

Gem de piersici

2 linguri zahăr

Crema:

6 ouă

300 g zahăr pudră

Nuci

2 lingurițe sare

Vanilie

Frământați untul cu făina, praful de copt și 2 ouă.

Opriți ¼ din compoziție, din rest întindenți o foaie de mărimea tăvii pe care o coaceți la foc potrivit.

Pe foaia coaptă puneți gem în strat egal de gros unei muchii de cuțit. 

Apoi acoperiți cu cremă. 

Din aluatul oprit faceți șuvițe subțire, ungeți cu ou, pudrați-le cu zahăr și așezați-le peste prăjitură ca un grătar. 

Dați din nou tava la cuptor cu foc potrivit apoi când s-a răcit tăiați fursecurile în diferite forme. 

Crema:

Frecați spumă gălbenușurile cu zahăr, adăugați nucile măcinate, romul, vanilia, apoi albușurile bătute spumă.