Blatul I:
200 g unt
450 g făină
1 ou
5 g lapte
Drojdie
Sare
2 linguri cacao
Blatul II:
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri făină
3 linguri apă
Crema:
1 l lapte
4 linguri făină
1 praf vanilie
5 linguri zahăr
1 lămâie
100 g unt
Zahăr farin pentru pudrat
Pentru blatul I se amestecă cele sus menționate.
Se frământă bine, se întinde o foaie și se coace pe tava unsă.
Când se răcește se taie în două pe lung.
Pentru blatul II se bat ouăle cu apa și zahărul.
Se adaugă făina și se coace în tava unsă.
Se taie în două la fel ca primul blat.
Pentru cremă se freacă făina cu laptele, apoi se fierb pe foc mic.
Se adaugă vanilia, zahărul și coaja rasă de lămâie.
Când s-a răcit se adaugă untul și zeama de lămâie.
Se ung cu cremă și se pudrează.