Blatul I:

200 g unt 

450 g făină

1 ou

5 g lapte

Drojdie

Sare

2 linguri cacao

Blatul II:

5 ouă

5 linguri zahăr

5 linguri făină

3 linguri apă

Crema:

1 l lapte

4 linguri făină

1 praf vanilie

5 linguri zahăr

1 lămâie 

100 g unt

Zahăr farin pentru pudrat

Pentru blatul I se amestecă cele sus menționate.

Se frământă bine, se întinde o foaie și se coace pe tava unsă.

Când se răcește se taie în două pe lung.

Pentru blatul II se bat ouăle cu apa și zahărul.

Se adaugă făina și se coace în tava unsă.

Se taie în două la fel ca primul blat.

Pentru cremă se freacă făina cu laptele, apoi se fierb pe foc mic.

Se adaugă vanilia, zahărul și coaja rasă de lămâie.

Când s-a răcit se adaugă untul și zeama de lămâie.

Se ung cu cremă și se pudrează.