Aluat:
4 ouă
120 g zahăr pudră
120 g făină
½ praf de copt
Pentru decorat:
2 plicuri glazură cu gust ciocolată
Cremă pentru umplutură:
2 plicuri original puding cu vanilie
600 ml lapte
200 g unt
5 linguri zahăr pudră
4 banane
100 g gem de caise
Aluat:
Albușurile se separă de gălbenușuri și se bat bine.
Treptat se adaugă zahărul și se bat în continuare până se întăresc.
Apoi se adaugă pe rând gălbenușurile și făina amestecată cu praful de copt.
Din aluatul obținut se coc 2 foi pe tava de aragaz, acoperit cu [ilizibil].
Fiecare foaie se coace timp de 10 min.
Umplutură:
Praful de puding se amestecă cu 2 linguri de zahăr.
Se fierbe cu laptele până devine o cremă omogenă și se lasă să se răcească.
Untul se bate spumă cu 3 linguri de zahăr.
Treptat se adaugă crema de puding si se amestecă totul foarte bine.
După ce s-au copt, cele 2 foi se lasă la răcit.
Se unge o foaie cu marmeladă și se acoperă cu bananele tăiate felii.
Crema preparată anterior se pune peste banane și se uniformizează cu atenție.
Deasupra se așază cea de-a doua foaie.
La final se toarnă glazura.
Se bagă la frigider și se taie în cubulețe înainte de servire.