1 ou
80 g margarină
2 linguri zahăr
1 linguriță cu amoniac
8 linguri lapte
1 praf de sare
Făină cât cuprinde
Crema:
½ l lapte
250 g zahăr pudră
3 linguri pline cu făină
Zeama de la o lămâie
170 g unt
Zahăr farin pentru pudrat
Se pune la foc mic laptele amestecat cu zahărul, făina și o bucățică de coaja de lămșie.
Se amestecă într-o până devine ca o ciulama tare.
Se dă la rece, apoi se amestecă bine cu untul frecat spumă.
Se toarnă câte puțin din zeama de lămâie cu această cremă.
Se ung foile, care se prepară astfel:
Se freacă oul cu zahărul.
Se adaugă margarina, apoi laptele, sarea și făină cât cuprinde pentru a [ilizibil] o cocă potrivită.
Se împarte în 3 părți egale.
Se întind foile și se coc pe rând timp de 10 min.
Se pudrează bine.