1 ou

80 g margarină

2 linguri zahăr

1 linguriță cu amoniac

8 linguri lapte

1 praf de sare

Făină cât cuprinde

Crema:

½ l lapte

250 g zahăr pudră

3 linguri pline cu făină

Zeama de la o lămâie

170 g unt

Zahăr farin pentru pudrat

Se pune la foc mic laptele amestecat cu zahărul, făina și o bucățică de coaja de lămșie.

Se amestecă într-o până devine ca o ciulama tare.

Se dă la rece, apoi se amestecă bine cu untul frecat spumă.

Se toarnă câte puțin din zeama de lămâie cu această cremă.

Se ung foile, care se prepară astfel:

Se freacă oul cu zahărul.

Se adaugă margarina, apoi laptele, sarea și făină cât cuprinde pentru a [ilizibil] o cocă potrivită.

Se împarte în 3 părți egale.

Se întind foile și se coc pe rând timp de 10 min.

Se pudrează bine.