7 ouă

7 linguri făină

7 linguri zahăr

7 linguri nes

¼ praf copt

Se bat albușurile cu zahărul și 4 linguri apă rece.

Se amestecă făina cu nesul și praful de copt.

În albușurile bătute cu zahăr se adaugă pe rând gălbenușurile li apoi făina cu restul.

Se tapetează cu făină o tavă și se coace 20 min.

Crema:

2 linguri făină

3 gălbenușuri

Coaja de la o lămâie

1 pahar lapte

1 pahar zahăr

200 g unt

Se amestecă făina cu laptele, gălbenușurile, coaja de lămâie, zahăr.

Se fierbe băi-marin.

Se freacă untul spumă, se adaugă untul după ce se răcește crema.

Se taie blatul și se umple crema.

Glazură:

Se bat albușurile cu 6 linguri de zahăr farin.

Se fierbe în bai-marin până se face ca bulgării.

Se răcește un pic și se pune deasupra.

Se întinde cu cuțitul și se rade ciocolată.