Coca:

Se ard 2 ceșcuțe (cafea) cu zahăr, la care se adaugă 2 ceșcuțe cu apă caldă și se mai adaugă alte 2 ceșcuțe cu zahăr. Se fierbe până la completa dizolvare a zahărului. Se ia de pe foc și se adaugă 2 lingurițe bicarbonat. Se lasă să se răcească. 

Deoparte se freacă 2 ouă cu 2 ceșcuțe ulei. Aceasta se amestecă cu zahărul ars. Apoi se adaugă făina și se face o cocă potrivită. Foile se coc pe fundul tăvii. (Coca se împarte în 6 părți. Se lasă o noapte la frigider). 

Crema: 

Se pun la fiert 3 pahare (1/4 l) de nuci măcinate, 2 pahare de 1/4 de zahăr și 2 pahare de lapte de 1/4. Se fierbe până se fac ca o pastă. Un borcan de gem se amestecă cu 4 lingurițe de cacao. Gemul se amestecă cu nucile fierte. Se ung foile, se lasă câteva ore la presat.