Se bat 5 albușuri peste care se pun 250 gr zahăr. Separat se freacă gălbenușurile cu 2 linguri miere și se toarnă apoi peste albușuri.
2 linguri de cacao se dizolvă în patru linguri de apă și apoi se amestecă cu compoziția de mai sus. Se pune un praf de copt și 200 gr făină, se amestecă totul, apoi se toarnă în tava unsă și tapetată cu făină, se dă la cuptor cam 20 de minute.
Crema – 250 grame margarină se amestecă cu 250 gr zahăr și se freacă până se face ca o spumă.
Separat se fierbe ½ l lapte și 4 linguri făină până se face ca o ciulama. Se lasă apoi să se răcească. După aceea amestecă cu margarina și zahărul. Se pune un praf de vanilie.
După ce Prăjitura s-a copt, se dă la rece. După ce s-a răcit, se taie în două. Pe prima foaie se pune un strat mai gros din crema obținută mai sus. Se pune a doua foaie, apoi se pune restul de cremă. Peste aceasta se pun nuci tăiate și ciocolată rasă (se poate pune și nucă de cocos).
Eu personal am mai pus în cremă o lămâie (zeama și coaja) ca să fie mai acrișoară și mai aromată.