Foi

6 albușuri se bat spumă cu 6 linguri de zahăr, 6 gălbenușuri, 6 linguri făină și praf de copt stins cu oțet (zeamă de lâmâie). Se împarte în 2 părți egale, una rămânând galbenă iar în cea de-a doua se pun două linguri de cacao. Se coc 4 foi pe dosul tăvii unse și tapetate la foc moderat (2 gălbene, 2 maro)

Bezele 

8 albușuri se bat spumă cu 8 linguri de zahăr, 4 linguri de făină, 200 g nuci măcinate și praf de copt. Din această compoziție se coc 2 blaturi. 

Crema: se fierb 8 gălbenușuri cu 8 linguri de zahăr, 50 g margarină rama. După ce s-a răcit, se împarte în două părți egale. Într-una se pune vanilie (esență de migdale) iar în cealaltă se pune cacao (ness).

Aranjare

Foaia galbenă crema maro, bezea, crema galbenă, foaia maro, crema galbenă, foaia maro, crema galbenă, bezea, crema maro, foaia galbenă. 

Deasupra se face glazură de cacao (spumă de albuș) sau se ornează cu fructe.