Aluat:
300 g făină, 150 g unt, 1 ou întreg, 1 lingură cacao, 1/2 linguriță bicarbonat stins cu oțet, smântână cât cuprinde.
Aluatul se frământă și se pune în tavă, apoi peste el se adaugă următoarea compoziție:
6 albușuri bătite spumă cu 200 g zahăr
Spuma se fierbe 15 min pe abur.
În spuma luată de pe foc se adaugă 200 g nucă de cocos.
Se întinde pe cea de-a doua foaie și se dă la cuptor.
După ce s-a răcit, se pune peste ea crema.
Crema:
6 gălbenușuri cu 3 linguri de făină și 300 g lapte se fierb, apoi se dau la rece. Separat, se freacă 150 g unt cu 150 g zahăr pudră și 2 vanilii. Peste acest unt se adaugă încet gălbenușurile, făina și laptele răcit.
Deasupra, se adaugă glazura.
Glazura:
2 cutii șerbet de cacao (sau 1 borcan) și 50 g unt se topesc.
Dacă nu se găsește șerbet de cacao, se folosește orice alt șerbet și se adaugă o jumătate de tablă de ciocolată simplă.