Blat: 4 ouă, 4 linguri făină, 3 linguri smântână, albușele se bat spumă, se adaugă făina, iar gălbenușele se freacă cu smântână. Se adaugă puțină sare. Se împarte compoziția în jumătate și se coace de două ori.
Prima foaie se taie pe jumătate.
Crema: 500 g șuncă (parizer/ 200 g brânză vaci, 1 pachet și 1/2 unt, 250 g cașcaval dat pe răzătoare. Se toacă șunca, se adaugă untul, sare, piper- după gust. Brânza se freacă cu smântână să se facă pastă. Se pune un rând de blat, un rând de șunc , iar blat, apoi brânză, blat, iar șuncă, iar blat iar deasupra se îmbracă cu brânză și se rade cașcaval. Se ornează cu măsline și ciuperci întregi (roșii sau ardei roșu). Se face cu șpițul, din brânză mai concentrată, bucăți ca la doboș.