- 5 albușuri se bat spumă tare, adăugându-se treptat 200 g. zahăr, 120 g. nuci măcinate și 1 ling. făină. Se coace pe dosul tăvii.
- Cremă – 5 gălbenușuri se freacă cu 200 g. zahăr, se adaugă trepttat 2 prafuri budincă vanilie + 500 ml. lapte. Se pune compoziția pe foc până se îngroașă, rece se adaugă 200 g. Rama
- Din 5 ouă se face un pișcot (5 ouă + 5 ling. zahăr + 5 ling. făină)
Crema se întinde peste pișcot (3), peste cremă foaia cu nucă (1) și se pune o glazură: 100 g. zahăr se caramelizează, se stinge cu puțină apă și se fierbe până când se topește zahărul. Se adaugă 4 ling. cafea făcută f. concentrată. Se adaugă 50 g. unt și fierbite se întinde peste foaie (1).