– 300 gr. unt (margarină

– 600 gr. zahăr tos

– 1 pahar lapte (cel de muștar)

– 4 linguri cu vârf de cacao (50 gr.)

–  250 gr. faină

Cele de mai sus se pun la foc mic amestecînd mereu. După cÂteva clocote se ia de pe foc și imediat se adaugă 300 gr unt (sau margarină) tăiat bucățele. Din această compoziție se oprește ¾ ceșcuță de cafea pentru glasat. După ce s-a răcorit puțin se pun unul câte unul 4 gălbenușuri, apoi 250 dr. faină în care s-a pus ½ pachet praf de copt, iar la urmă albușurile bătute spumă. Formele (ce 2 mari) unse și pudrate cu faină. Foc mic. După ce se scot din cuptor și se mai răcoresc puțin se ung cu glazura oprită.

Când las toată compoziția, fac glazură separată din: 10 lingurițe zahăr, 2 lingurițe cu vârf cacao.