2 ouă întregi se freacă cu 2 linguri zahăr pudră + 2 linguri untdelemn, un vârf cuțit bicarbonat și făină cât înghite + 1 borcan de gem
Se face ca un aluat de tăiței puțin mai moale.
Se face un sul care se taie în 5 părți. Din fiecare bucată se întinde o foaie cât tigaia. Din margini se mai obțin 1-2 foi. Se coc în tigaia unsă cu pensula cu unt și bine încinsă.
Crema:
3/4 lapte + 250 g zahăr + cacao (2 linguri)
Se fierbe mestecând mereu, până se leagă/ mai rapid: 18 lingurițe praf de lapte + 1/2 pahar apă.
Se freacă bine 150-200 g unt sau margarină în care se toarnă, puțin câte puțin, crema răcită.
Foile se ung în strat și pe deasupra apoi se pudrează cu ness sau cacao, ori se acoperă cu nuci pralinate.