Se freacă 6 gălbenușuri cu 6 linguri zahăr pudră sau tos până se fac bășici, apoi se adaugă 6 linguri făină alternând cu spuma albușurilor, cu mare grijă, să nu devină compoziția zemoasă. Foaia se unge cu ulei și se presară cu făină după fiecare foaie coaptă. Mai bine se coc pe dosul unei tăvi.
Se toarnă din compoziția de mai sus o grosime cam cât muchia mai lată a cuțitului, netezind-o ușor să fie egală peste tot. Se coace la un foc mic 4′-5′ și cu un cuțit lung se scoate de pe dosul tăvii pe planșetă.
Și așa, pe rând, se coc toate foile, dar nu le punem deocamdată una peste alta, ci numai când așternem crema.
Crema: Batem într-un vas 3-4 ouă întregi cu 150 g zahăr. Între timp punem într-un vas mai mare să fiarbă apă. Când apa clocotește, punem vasul cu ouăle și zahărul în apa ce clototește, mestecând mereu, adăugând cu grijă 2 linguri de cacao sau 3-4 batoane de ciocolată menaj.
Până se răcește crema, frecăm un pachet de unt și când e spumă, începem să adăugămcâte o lingură de cremă răcită. Când toată crema e gata, se ung foile (și partea laterală a tortului), afară de ultima foaie (a tortului) peste care o să turnăm glazura de zahăr ars.