Se fierbe orez cu lapte și se pune coaja rasă a unei lămâi. Se lasă la răcit. 

Se amestecă într-un vas emailat 3/4 gălbenușuri cu 5/6 linguri zahăr, se adaugă 1-2 linguri de cacao, apoi o lingură cu vârf de făină și 1 l lapte călduț. Se fierbe pe marginea plitei sau într-un vas cu apă clocotită. Când s-a îngroșat o dăm la răcit, continuând a mesteca încă 5-10′. 

Între timp, batem albușurile spumă, adăugăm 6 linguri zahăr pudră sau tos și batem mai departe în 5′.

Luăm o cratiță sau un vas de jena și așezăm un strat de orez, unul de cremă și așa mai departe. Să se termine cu crema peste care turnăm spuma îndulcită a albușurilor (2 linguri zahăr la un albuș bătut).

Dăm puțin la cuptor la foc iute, până se înalță albușurile, apoi dăm la foc mic, ca să se usuce; în total 10′-15′. Se servește rece.