1 pachet unt sau margarină
400 g zahăr pudră
200 g nuci
100 g făină
6 ouă
2 lg cacao
4 lg smântână
Se freacă untul spumă cu 200 g zahăr, se adaugă nucile măcinate, făina, cacao și în final cele 6 albușe bătute spumă, amestecându-se ușor apoi punându-se într-o tavă (compoziția) unsă cu unt (ulei). Se coace la foc potrivit. Separat, se freacă gălbenușele (toate 6) cu 200 g zahăr.
Când prima compoziție e aproape coaptă, se scoate și se toarnă pe deasupra gălbenușele frecate spumă. Se dă din nou la cuptor, să se usuce mai mult, ca să rămână culoarea foii, galbenă. După ce se scoate din cuptor, se lasă puțin să se răcească, apoi se rade ciocolata amăruie pe deasupra. Se taie rece cu un cuțit subțire și foarte bine ascuțit.