Foile:
120 g. unt; 120 g. smântână; 2 ouă; 120 g. zahăr; 500 g. făină; 1 lingură amoniac; 150 g. rom.
Pt. cremă:
1 kg. lapte; 4 pahare zahăr; 200 g. unt; 200 g. nuci măcinate.
Se bate untul cu ouăle și zahărul până se face o spumă. Se adaugă smântâna, amoniacul și numai 250 g. făină, până se obține un aluat.
Se toarnă pe planșetă, adăugându-se restul de făină și aluatul obținut se împarte în 4 foim care se coc pe fundul tăvii presărate cu făină.
Pt. cremă, se fierbe laptele cu zahărul până se leagă, apoi, după răcirea laptelui, se adaugă untul frecat spumă. Foile se stropesc cu rom și se ung repede cu cremă. Se glasează cu aceeași cremă, iar pe margine se lipesc nucile măcinate.