150 g. unt sau margarină
500 g. făină
200 g. + 150 g. + 200 g. zahăr pudră
4 gălbenușuri
2-4 ling. lapte
1 linguriță amoniac
Se freacă gălbenușele cu 200 zahăr, făina cu untul (margarina), se amestecă toate îmăreună cu laptele și amoniacul și se frământă bine. Se împarte coca în 3 și se coc 3 foi pe fundul tăvii.
Cremă: 1 foaie se sfărâmă fin și se înmoaie în 100 g. lapte și 2-3 păhărele rom (esență rom). Se adaugă 150 g. zahăr pudră, 2-3 ling. dulceață acrișoară și câteva nuci măcinate. La întreaga compoziție se adaugă 100 g. unt frecat – glazura.
Se pune crema obținută între cele 2 foi, le presăm puțin și deasupra punem cele 4 albușuri bătute cu 200 g. zahăr pudră și zeama de la o lămâie. Albușurile se bat pe baie de abur până se întăresc, se pune pe foaie și se presară cu ciocolată rasă.
Crema se poate face și fără nuci și albușurile se pot bate și fără baie de abur și lămâie.
(Ultima foaie se coace mai puțin și se pune peste ea spumă. Se pune f.f. puțin la cuptor.)