30 pișcoturi de șampanie
2 pliculețe ness
14 linguri zahăr
250 ml apă
100 g nuci
100 ml frișcă
4 gălbenușe, 1 marga Rama
Topești 4 ling zahăr.
Separat, freci gălbenușurile cu 4 ling zahăr și le adaugi peste zahărul topit și amesteci până se îngroașă. O lași să se răcească. Se prepare un sirp cu apă, ness și 2 ling zahăr. După ce s-a răcit siropul, treci fiecare pișcot prin el și le așezi în 2 straturi, pe un platou. Amesteci compoziția răcită cu margarina bătută spumă și îmbraci pișcoturile cu crema caramel.
Topești apoi zahărul rămas, adaugi miezul de nucă și răstorni maestecul pe un support de lemn, udat cu apă rece. Când zahărul topit s-a mai răcit, tai fâșii pe care le modelezi după cum îți place. Zahărul topit rămas îl pisezi și ornezi partea lateral a prăjiturii. Pui apoi formele din zahăr topit și decorezi cu frișcă bătută și dai prăjitura la rece pentru o oră.