Foi
5 ouă (gălbenușuri)
150 g zahăr
1 borcan 400 g smântână
1 pachet de unt
1 linguriță bicarbonat
Se topește untul și se adaugă zahărul, smântâna și gălbenușurile. După ce se încorporează, se adaugă făina. Se face un aluat moale. Albușul se bate spumă și se amestecă cu 10-15 linguri nucă și 1/4 kg rahat. (Rahatul se taie cuburi). Se așază rahat pe capetele foii, după care se rulează din ambele părți, spre mijloc.
Crema
1 kg lapte
10 linguri făină
10 linguri zahăr
unt
glazura
1 pachet mic de unt se pune la foc. După ce s-a topit, se adaugă 10 linguri zahăr pudră. Apoi se pun 5 linguri de cacao, mai clocoteşte un pic până se îngroaşă şi se întinde pe blat.
Montare prăjitură
1. blat închis
2. cremă
3. blat deschis
4. cremă
5. blat închis
6. glazură