5 ouă
200 g unt
250 g zahăr pudră
250 g zahăr tos
270 g nuci măcinate
2-3 linguri cacao
Foile
Se bate spuma de la 5 albușe, când sunt bătute se pune treptat zahărul tos, se mai bate puțin, apoi se freacă cu lingura pe marginea sobei până se topește complet. Se ia de pe sobă și se amestecă cu 270 g nuci măcinate. Se împarte în 2 și se pregătește tava astfel. Pe dosul tăvii se pune hârtie unsă cu untură și se tapetează cu făină. Se pune jumătate din compoziție. Se răstoarnă pe planșetă și se taie în două până e caldă ( dacă vrei să faci sub formă de tort). Se coace și cea de-a doua foaie.
Crema pe aburi
Untul se taie bucăți și se amestecă cu 5 gălbenușuri, zahărul pudră și cacaua. Se fierb până se îngroașă. Foile se ung cu crema caldă și se presară nucă măcinată.