Coca:

1 pahat de vin cu apă sau cu vin. În apă se pune o linguriță de oțet. Dacă pui vin nu mai pui oțet. Un vârf cuțit sare, un ou întreg, vanilie sau lămâie.

Din toate se face o coca moale și se întinde de grosimea unui creion. Apoi iei 100-150 g unt pe care-l frecăm cu una sau 2 linguri de făină. Foaia întinsă o ungem cu untul frecat. Se unge o dată, se împătură și se lasă să stea 15 minute. Se întinde de 3 ori. Se taie în 2 părți și se împunge cu furculița și se dă la copt.

Crema:

Trei sferturi de lapte, 5 ouă, 6 linguri făină (4 lin), vanilie, 6 linguri zahăr

Se freacă ouăle întregi cu făina, se subțiază cu lapte rece sau puțin călduț. Când fierbe laptele, vărsăm încet ouăle bătute, mestecând încontinuu.

Când crema este rece se umplu foile.