1/2 zahăr tos, 1 pachet unt, 2 linguri cacao, 1/2 cană lapte, 4 ouă, 100 g nuci, 50 g cacao, 200 g făină, 1 praf copt dizolvat în zeama de la 1 lămâie.

Zahărul + untul, laptele și 2 linguri cacao se topesc la foc mic până dau un clocot.

Din această compoziție se scot 15 linguri și se dau deoparte.

Restul se răcește, apoi se adaugă 4 gălbenușe, frecând mereu.

Se bat albușurile spumă și se adaugă alternativ cu făina și Praful de copt dizolvat, apoi nucile date prin mașină.

Se toarnă în tava unsp și tapetată cu făină.

Se coace la foc potrivit până se dezlipește pe margini.

Cele 15 linguri se pun pe foc cu 50 g cacao până dau 2-3 clocote. Se scoate tava și se toarnă crema deasupra imediat, se întinde bine cu un cuțit și se dă la rece.