Foaia
1 ou se freaca cu 4 linguri de zahar plus 5 linguri ulei 4 linguri lapte , o linguriță amoni…(ilizibil) stinsă cu oțet , făină cît cuprinde să se faca o cocă potrivita de tare.
Se inparte in doua se coc doua foi.
Crema
Se bat 5 oua cu un zahar si jumatare cu zahăr , se adaugă 7 linguri cu faină apoi se adauga …. (ilizibil) 1 li…(ilizibil) lapte fierbinte in fir f…(ilizibil) Se pune pe foc si se amesteca tot timpul pina cind se ingroașa ca o ciulama.Se pune vanilie.Cind sa mai răcit se adaugă o jumăatate pachet unt.Se freacă bine cu telul.
Cremă de cacao pentru doboș tort.
Foaia este aceias ca pentru placinta cu cremă numai ca se coc pe fundul unei c…(ilizibil ) catiți rotunde si se inpart in șase.
Crema
Se pune 1 pahar si jumătate de zahăr, 7 linguri de făina , 2 linguri cu virf de cacao, …. (ilizibil) , in care se fierbe crema , si se adaugă …..(ilizibil) lapte fierbinte. Se pune pe foc si se mestecă continu pina se ingroașă , apoi se procedează ca la crema de vanilie.(Se pune rom).