Luăm o jumătate kilogram făină, o frecăm bine cu un sfert kilogram de unt proaspăt, un sfert kilogram zahăr, 2 gălbenușuri de ou coapte, 2 crude, un ou întreg, zeama și răsătura de la o lămâie. Frământăm toate astea bine la un loc, apoi împărțim aluatul în 4 părți egale. Luăm una din părți, o întidem cu sucitorul pe fundul formei, până în margini. Tot astfel facem foaia II-a și a III-a, iar cu restul din aluat facem niște rulouri subțiri ca jumătate de deget. Punem unul de jur îmrejurul foii iar pe celelalte le așezăm de la un capăt la altul, în linie dreaptă, iar deasupra punem un alt rând așezat oblic așa fel ca să iasă niște romburi. Batem un ou și-l ungem cu o pană prin toate rombulețele, presărăm deasupra grundi mărunți de zahăr și o dăm la copt. Când foile sunt coapte, așezăm prima foaie pe farfurie, punem un rând de povidlă de diferite fructe deasupra ovservând ca stratul de povidlă să aibă grosimea foii, punem a II-a foaie, apoi al doilea rând de povidlă și în fine, foaia III-a, printre rombulețe punând diferite boabe de dulceață.