Caiete

CAIETE DIN ŢARĂ

CHEK II

1 albușuri 8 linguri zahăr pudră 1 lămâie rasă întreagă 8 linguri făină Rahat, nucă...

Descoperă Caietul de Rețete
PRĂJITURA „CARMEN”

1 ou întreg, 250 zahăr, 50 gr unt, se freacă până devine spumă, se pun...

Descoperă Caietul de Rețete
RULOURI ÎN ULEI

4 ouă, 4 linguri ulei, 4 linguri zahăr, făină cât cuprinde. Se freacă ouăle cu...

Descoperă Caietul de Rețete
ZACUSCĂ DE GOGOȘARI

10 gogoșari curățați, copți, dați prin mașină 1 pahar de oțet diluat 1/2 kg ulei...

Descoperă Caietul de Rețete
GOGOȘARI DULCI

1/4 l ulei, 1/2 oțet, 3-4 linguri miere albine Se fierbe compoziția, se opăresc gogoșarii...

Descoperă Caietul de Rețete
GOGOȘI NEDOSPITE

1 pahar lapte bătut, 1 pahar zahăr, 1 pahar ulei, 1 linguriță bicarbonate, 3-4 ouă,...

Descoperă Caietul de Rețete

CAIETE DIN BRAŞOV

CAIETE DIN BUCUREŞTI

FURSECURI

2 ceșcuțe zahăr 2 ceșcuțe ulei 4 ceșcuțe făină 2 ouă cu totul Ouăle +...

Descoperă Caietul de Rețete
SALATĂ CIUPERCI

1/2 kg ciuperci, maioneză din 2 ouă și 100 g ulei Se spală ciupercile, se...

Descoperă Caietul de Rețete
SALATĂ CONOPIDĂ

Se spală, se fierbe în apă clocotită cu puțină sare. Se taie mărunt și se...

Descoperă Caietul de Rețete
SALATĂ ȚELINĂ

Fiartă - tăiată în cubulețe, cu castraveciori verzi și maioneză Crudă - rasă cu morcovi...

Descoperă Caietul de Rețete
SALATĂ BOEUF PT. O PERSOANĂ

SALATĂ BOEUF PT. O PERSOANĂ 3 morcovi fierți 1.2 răd. păstârnac fiartă 1.2 țelină fiartă...

Descoperă Caietul de Rețete
CORNULEȚE CU NUCĂ

CORNULEȚE CU NUCĂ 300 g unt 150 g nuci 150 g zahăr 350 g făină...

Descoperă Caietul de Rețete